27 July 2013

Semester 3 is killing me!


Assalammualaikum..
Haiiii lovelies :3

Untuk jangka masa yang sangat la panjang tuan tanah tak update blog -.-" huhuhu sorry sorry *ampunnnn. Masa sangat tak mengizinkan saya untuk update blog ni. Pada saya semester 3 ni adalah sangat mencabar fizikal dan mental saya. Subjek subjek semua so far boleh la terima. Cuma ada tu macam pening pening la sikit kan. Dannnnnn yang paling penting, semester 3 ni kerja TERSANGAT BANYAK! Sampai taktau nak start buat yang mana dulu. Assignment, presentation, bla bla bla.... So on..

Assignment dengan presentation semua pun macam taknak kalah je. Semua boleh bikin pecah kepala.. Fuhhhhh tahap kritikal dah ni. Sampai ada masa kepala boleh jadi jammed *kronik dah ni, wahahaha. Kena buat video fully in BAHASA ARAB. Owkeyy, jujur kite tak terrer mana pun bahasa arab. Sobsobsobb *nangis teresak esak. Then kena buat 'floor plan' untuk restaurant. In 3D okay, repeatt 3D. Bukan guna komputer, laptop atau alat alat teknologi ni. Kena buat macam pelan contoh rumah tu. Menguji kesabaran dan juga serta boleh dikatakan keimanan jugak. Tak lupa jugak presentation banyak's' *ada 's' untuk menunjukkan banyak yea anak anak, hohoho.

TAPI.... Dah tahu kerja banyak's' still boleh lepas meng'online'kan diri, kwang kwang kwang. Dahhhh pergi buat kerja sana Addina oi!

So owkeyyy, babai! *waving*. InsyaAllah bertemu lagi di lain hari, di lain entry. Take care~


P/S: Moga semua dapat diselesaikan/disiapkan secepat mungkin. Aminn *kita nak raya dalam keadaan aman dan tenang la. Ha... Ha... Ha...

No comments: