11 March 2012

SIBUK YANG MELAMPAU

Assalammualaikum,

K first of all, sila abaikan title yang ntah hape hape tu. Wahaha xD

Ohh hai readers. Rasanya almost berbulan-bulan jugak tak update blog ni. Feww pemalasnya saya =_=" Lately ni saya busy kerjalah kawan kawan. Seriously penat sangat and hours kerja yang kadang kadang tak menentu. Boleh jadi jugak last minute kena extend waktu kerja. Fuhhhh penat penat *geleng-geleng kepala. Kerja memang menyeronokkan, sebab at least ada la jugak aktiviti yang boleh dibuat. Gaji pun masuk hoho. Tapi lately ni macam dah kurang sikit demi sikit rasa seronok tu. Dah rasa macam tak happening tempat kerja saya tu, huwuwu \sedih/.

Saya sebenarnya ada jugak niat nak resign. Tapi bila fikir balik macam tak sampai hati pulak. Nanti tempat kerja tak cukup staff. Yess saya tahu nak cari staff yang boleh diharap bukan senang #ecehh, cakap macam dia boleh diharap sangat haha. Tengoklah camne nanti. Bila ada masa sesuai untuk resign, saya resign lah. K so far hidup saya sekarang ni macam biasa je. Kalau nak kata takde masalah tu memang tipulah kan. But sokey, takde masalah bukan kehidupanlah namanya. Alhamdulillah masalah tu still boleh handle lagi.

Hmm by the way, result SPM is almost closer. Seriously saya agak cuak dengan corak result saya nanti. Even riak muka nampak relax and macam takde apa apa je. Tapi dalam ni haa hanya Allah je tahu. Hope semuanya baik-baik jelah nanti. Saya taknak ada siapa-siapa yang menangis kekecewaan. Insya-Allah. Err I think till here. My idea is almost over hew hew. Kbai fellow readers. Much love!

P/S: Lama yang amat tak bukak blog and tumblr fufufufu.

2 comments:

twinkle twinkle said...

KEJE APE DINA?sy da resign da bln lepas :)

Dieyna said...

kerja dkt kedai mkn je, rasamas :) awak kerja apa?