12 September 2011

I'M VERY BUSY


Yes, saya tersangatlah sibuk buat masa ni sehingga tak sempat nak update blog kesayangan saya ni. Last week, this week until next week saya sedang menghadapi TRIAL SPM. So tu jugak salah satu faktor kenapa saya tak update blog ni. Di kesempatan yang ada ni saya nak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN. Take care readers semua dan sorry sangat sangat sebab dah lama tak update blog ni. Insya-Allah if ada kesempatan atau masa saya akan update k :)


Toodles~

2 comments:

Anonymous said...

Dieyna janganla moody camni. Ade mse kite ade masalah, ade mase kite happy. Jangan takut untuk melangkah ke hadapan coz kat depan tue pasti ade sesuatu yang lagi baik or mungkin terbaik untuk kita. Yang penting, dieyna focus blaja dlu, settle kan spm. Sangat penting dlam hidup. Coz nie la langkah pertama dieyna nk pergi mane2. So i wish u all the best! Semoga berjaya dalam hidup. Pasal hubungan tue, cari mse. Duk sorang2. And selam hati sedalam-dalamnye. Ape yang sebenarnye si kecil tue(hati) harapkan. Kat mane dia happy, kat mane dia x berape nk happy. Sume boley cari kalau dieyna selami hati tu sedalam-dalamnye. orait? Take care. Jaga diri elok2.

Dieyna said...

erk?who are you?