17 August 2011

THANKS A LOT KAKAK :)

Assalammualaikum. Hello dear readers.


Dah lama tuan blog ni tak mengupdatekan blognya. Tapi harini blog ni akan di update jugak. Sebab sekarang saya dah tahu ada seseorang yang sudi baca blog yang tak seberapa ni. Hihi. Oleh itu seharusnyalah saya mengupdate. Supaya seseorang tu tak kecewa tengok blog yang ntah hape hape ni. Hoho okay okay. Cukup intro untuk kali ini.


Actually saya nak ucap berbanyak terima kasih kat Kak Syamimi Zainuddin. Yes, she is very amazing girl. Dia dah banyak bagi saya nasihat dan kata kata semangat. Dia suruh saya fokus dalam study. Dia suruh saya baca buku waktu-waktu pagi. Sebab senang nak ingat. Dia suruh saya kuat semangat dan banyak lagilah. Saya panggil kakak ni as Kak Mie or Kak MieMie. She is very very cute person. Kecik molek je, samalah macam saya \perasan jap. Hikk/. Dia sangat tabah. Walaupun saya tahu dugaan yang dia hadapi sangat berat untuk dipikul. Tapi dia senyum je. Chill je hikk comel tau. Saya suka :)


Kak MieMie, thanks for everything yea. Thanks sebab sudi jadi tempat luahan perasaan kita. Akak memang the best la. Takde orang boleh gantikan tempat Kak Mie. Kita dah anggap Kak Mie macam kakak kita sendiri. Kak Mie kena kuat tau. Ehh tak tak. Kita sama sama kena kuat dengan dugaan masing-masing. Hihi. Akak jaga diri ye. Jangan selalu sakit. Nanti kita tak ada kawan. Takde siapa dah nak teman kita nanti. Hehe. Apa-apa pun kita sayang Kak Mie sangat sangat. Love you so so so sooo much! Muah! :* Kita yakin satu hari nanti Kak Mie pasti akan bahagia jugak. Tunggu je sampai saat tu tiba. Hogeh *wink wink*. You are awesome Kak Mie!


So till here entry kali ni. Moga hari esok akan lebih baik berbanding hari ini. Insya-Allah. Smile always :D


Toodles~

2 comments:

Anonymous said...

ngeee.suka suka.ur such amazing gurl dear.jgn sia siakan hidup awak.sayang awak jugak.dina :)

Dieyna said...

thanks kak mie! :) love~