30 July 2011

Seronoknya bila


  1. Dapat jumpa kawan-kawan lama. Tak kiralah dari tadika, sekolah rendah dan sekolah menengah ke.
  2. Dapat apa yang kau idam-idamkan. \Kalau yang nih aku la orang yang paling bahagieww xD/
  3. Dapat kawen dengan orang yang kau suka. Haha gatal nohh xP
  4. Dapat otak yang power gile tahap __________ #korang sambungkan la sendiri yea. Hoho mengikut tahap yang dimahukan.
  5. Dapat pegi shopping dan angkut semua bende yang kau nak. #indahnya dunia kalau boleh macamni. Kuikuikui
  6. Korang tahu apa akan jadi pada masa depan korang. \Yang nih macam mustahil sikit/

Okay dah cukup enam je. Idea dah habis. Hukhuk #Batuk.


Toodles~

2 comments:

Nada said...

Kalau kita dah tahu apa yang akan jadi pada masa hadapan tak seronok sebab nanti kita dah tahu perjalanan hidup kita macamana...

Nanti kita bosan untuk harungi dia semula, betul tak? So better not, Hihi.

Dieyna said...

yes :) tapi tu saja je. penulisan semata-mata. tak menjadi kenyataan pon :D thanks atas pandapat yg diberikan. Hee