12 June 2011

Hati girang gumbiraa


Assalammualaikum. Hello peeps! :D


Yeah, harini aku agak happy dan mood boleh dikatakan baik jugak ler. Salah satu sebab aku happy harini adalah *drum roll*, tadaaa sebabnya ada cerita Titanic kat channel 413. Okay maybe korang akan cakap macamni \ek eleh, sebab tuh je kot. Apa la sangat/. Ha betul tak? Haaha xD Tapi bagi peminat fanatik titanic macam aku ni menganggap bahawa itu adalah satu peluang keemasan yang takboleh di lepaskan. Walaupun cerita tuh dia banyak scene yang dah dipotong potong. I tetap suka jugak nyah. Haha EWW geli gilaaa kan xP


Lagi lagikan bila dapat tengok buah hati I yang sorang tu. Aww Leonardo Dicaprio saya sayang awak tau \Gahaha ada unsur keperasanan yeh disitu. Sila muntah cepat/. Dan sukaaaaaa sangat tengok dia dengan Kate Winslet. Sangat secocok dan sangat sweet :3 Saat yang paling best sekali bila dah sampai part yang aku paling paling dan paling aku suka. Ha tiga kali paling aku sebut. Teehee itu menunjukkan bahawa aku memang suke sangaaatt part tuh. Tapi malas ler aku nak sebut part yang mana yeh. Hewhewhew. Yang pastinya part tu part yang tacing tacing. I memang suka part nangis-nangis nih. Air mata murah sangat kan. Hikhi.


By the way, titanic is the only one my favorite movie :) So till here readers. Maybe lepasni aku dah jarang update blog. Makin busy dengan sekolah dan SPM makin hampir. ERR takpayah SPM takboleh ke. Haih, so baibai.


#Kata ganti diri dalam entry ni bercampur campur. Layankan jelah yeh :P Heheee.


Toodles~

14 comments:

Azyan said...

all time favourite movie <3
takkan prnh jemu.hee :D

Han Hanan said...

coming here cute blog :)

ELIESSA said...

dah lama tak datang sni. kiutnya blog ni sekarang ^^

✿ emaxoxo ✿ said...

i heart this movie u know <3

samiha saiful bahri said...

follow balik kakak manisss :D

Dieyna said...

Azyan: yes,takkan pernah jemu :)

Dieyna said...

Han Hanan: thanks for coming :D

Dieyna said...

ELIESSA: aww,thankyou dear <3 :)

Dieyna said...

✿ emaxoxo ✿: yes,me too :)

Dieyna said...

samiha saiful bahri: okie dokie :)

saraNuchslep said...

ehh! Titanic best apa ! i jump u jump ~ wahhh~ sukanyaaaaaa <3

Dieyna said...

hehe.yes the superb movie ever :D hee suka you jump I jump <3

Anonymous said...

boleh tahu x font apa yang dekat gambar ni ----> http://i226.photobucket.com/albums/dd294/addina94/blog04.jpg

Dieyna said...

emm.. nama font tuh Eight Fifteen