30 May 2011

Saya rinduuuuuuu

(Source: Tumblr)

Assalammualaikum. Hello peeps.


Seriously aku taktahu kenapa secara tiba tiba je aku rindu kat adik aku yang form 4 tuhh. Sobsobsob T.T Dia baru je bertolak ke kampung dalam pukul 6 tadi kalau tak silap. Aku bukak blog dia then keluar lagu barbie favourite dia tuh. Dah lah lagu tuh slow dan agak sweet. Dia selalu dengar lagu tu sebelum dia tidur. Buat nak meleleh je air mata aku nih. Huuuu~ Weh kenapa awal sangat kau balik kampung. Sape nak teman den dekat dalam bilik nih. Tak sanggop den nak tido sorang sorang. Asal la datang mood nak tacing tacing ni. ISH tak suka tauu #Tiba tiba jeh.


Weh aku rindu kau lah, TAHU TAK. Err okay fine. Dia bukan baca pun apa yang aku tulis ni. Hukhukk. Okay sampai sini je luahan rindu aku nih. Lastly aku rindu kau la Keding


#Pstt, layan jelah entry merepek aku ni.


Toodles~

2 comments: