24 May 2011

Ehem ehem. Ada sikit makluman di sini :D

(Source: Tumblr)

Assalammualaikum. Hello readers kesayangan 37


Wahh lama sungguh aku telah meninggalkan blog kesayangan ku ini. Pada hari ini blog ini telah ditukarkan bajunya. Cantik sungguh baju baru kau ye wahai blog. Haha *ada sedikit unsur perasan ye di sini 46 Ohh ye sebelum aku terlupa, aku ingin memaklumkan di sini bahawa aku telah pun bertukar email untuk blog ni *haiyoo, ayat apa yang aku guna ni. Haha. Okay okay, actually aku dah tukar email dari yahoo ke gmail. Seperti yang kau orang dah sedia maklum. Banyak khabar angin yang mengatakan blog kita akan di delete jika menggunakan selain daripada gmail account. ERR kalau tak silap macam tu la. HIKK 53


So di sini aku akan sertakan email baru aku untuk blog ni. My new email is addina94@gmail.com. Aku harap lepas ni dapat la aku menghembuskan nafas lega dan tak perlu risau pasal blog akan di delete. Seriously aku tak sanggup nak tengok blog ni kena delete. Hidup rasa macam tak lengkap je tak ada blog ni *ayat tak menahan je. HARHARR. Di sini la tempat aku meluahkan rasa hati. Di sini la aku mencari kawan-kawan baru. Di sini jugak la aku menghilangkan rasa bosan di kala aku dilanda kebosanan. PEH ayat memang skema habis. Haha64Konklusinya aku memang tak boleh hidup tanpa blog ni la.


Lepas ni aku nak kemaskini blog ni. Nak ubah apa-apa yang patut dan yang paling penting aku nak bagi colourful sikit blog ni. Baru ada semangat nak update dan semangat nak membaca *tu pun kalau ada orang nak baca la. So aku celoteh sampai sini je dulu. Kalau aku ada story lain dan kalau aku ada masa, aku update la ye. Till here lovely readers 31 Buhbaii.


Toodles~

No comments: