02 April 2011

Jom order doodly watch :)

Salam. Heyy readers [Peace!]


Ini merupakan post untuk mem'promote' doodly watch yang telah saya order beberapa minggu yang lepas. Maaf diatas sedikit kelewatan meng'update' blog ni. Masa tidak mengizinkan saya untuk membuka blog kesayangan saya ini. Okay okay, dah cukup pembuka bicara untuk kali ni. Mari kita teruskan dengan entry yang saya nak update ni. Dibawah ini adalah gambar doodly watch yang telah saya order ---->


Actually ada banyak lagi pilihan warna dan corak doodle yang boleh kau orang buat. Ikut citarasa masing-masing la kan. So dibawah ni antara gambar doodly watch yang di jual di blog PolkaDot AppleStruddle atau Facebook Doodly watches ---->


Untuk maklumat lebih lanjut atau sebarang tempahan silalah pergi ke blog ini PolkaDot AppleStruddle atau Facebook Doodly watches.


So till here entry for this time, buhbaii :D


Toodles~

6 comments:

syifa lovera said...

comelnyerrrr ! T.T

Dieyna said...

Hehehe thanks :D Order lah

Cik Ainaa Mania said...

OMG ! Comel gilaak ! :)

btw akk , ainaa nak tanye , kat mana ek dapat emoticons comel macam post ni >> http://dieyna-afieyna.blogspot.com/2011/03/al-kisah-mohd-haris-b-johari.html

and lagik satu , ainaa mintak izin nak ambek emoticons cute tu yeah ! :)

Dieyna said...

Um akak tak ingat la mana link dia. Sorry dear :'(

Nad.Cydot said...

dieyna ; jam doodle dieyna rosak tak dia punya doodle bila pakai lama lama? jam nad habis dah doodle dia rosak :(

Dieyna said...

dia punye doodle cm hilang skit kan?..dina pnye cmtuh la.