21 January 2011

Tutup kes

Pasal tersama title blog tadi pun dah selesai. So tutup kes la kan. Haha. Rasanya baru je beberapa minit yang lepas aku update entry tu. By the way, thanks a lot dekat awak sebab dah mengaku, dah mintak maaf dan dah tukar title tu. Saya hargai kerjasama awak thUntitled-9-1 Biarlah kita berblogging dengan hati yang tenang dan aman ye. Hehe. Peace yaww~

4 comments:

♥ARIFA♥ said...

Hehhe . Thanks yea . Sorry sorry . Memang sy tak terperasan langsung . Next time , sy akan lebih hati-hati nak pilih title blog (Y)

Anonymous said...

Bodoh bodoh je kau ni

Dieyna said...

ouh it's okay dear :) manusia sering buat kesalahan. kalau tk buat salah tu bukan manusia la namanya. hehe

Dieyna said...

haha. bodoh bodoh? thanks ye wahai Anonymous yg lagi bijaksana :)