21 January 2011

Sengaja atau kebetulan?

Salam. Hello readers.


Okay, aku tak nak taip panjang. Serious aku katakan di sini aku sangat tak puas hati. Aku tak tahu la sama ada benda ni sengaja atau tak sengaja. Kita dengar jelah dulu alasan dari tuan blog tersebut. Siapa tuan blog tu tak perlu aku nak bagitahu. So kau orang tengok jelah gambar yang dah di upload dekat bawah ni. Kau orang akan faham apa yang cuba aku sampaikan.

Click gambar untuk lihat lebih jelas.

Aku pun tak tahu sama ada benda ni sengaja atau kebetulan. Kita tunggu la penjelasan dari orang tersebut. Aku buat entry ni tak ada la nak maki-maki atau apa ke. Cuma nak meluahkan rasa tak puas hati aku ni. Sebelum ni pun memang ada banyak blog lagi yang sama dengan blog aku. Tapi sebelum ni aku yang banyak mengalah. Aku sendiri yang sanggup tukar benda yang sama tu. Tapi cukup la kan aku bersabar selama ni. Kesabaran aku pun ada hadnya. Aku tegur ni pun dengan cara yang baik. So baik mengaku jelahkan. Pada aku baik jujur jelah, aku takkan marah pun. Tapi aku marah kalau orang tipu-tipu. Kalau orang baik dengan aku, aku akan berkali-kali ganda akan baik dengan orang tu. Okay deal dengan cara aku thUntitled-1-1 Peace! Aku malas nak gaduh-gaduh ni.


Toodles~

2 comments:

Putree Nasuha said...

yess, i know herr. putri pun nak tego, tapi tak berani lahh. takut t jadik gaduh. maybe tak sengaja kott (;

Dieyna said...

hehe, ye kot :)