23 January 2011

Lately ini...


1 Rasa sangat malas nak buat homework. Padahal homework bertimbun-timbun.
2 Ramai macam tak puas hati dengan aku. Lagi-lagi dekat blog * siapa makan cili dia la yang terasa pedasnya.
3 Macam tak berapa nak okay dengan Si Dia. Kejap-kejap okay, lepas tu tak okay. Aku kot yang banyak cari pasal.
4b5fbfda470b94ce413638d9b844d384 Rasa macam nak marah orang tanpa sebab. ERR tak faham aku dengan perangai macam ni -.-
5 Hubungan semakin okay dengan kawan-kawan. Hope yang ni boleh kekal lama.
6 Homework makin bertambah. Grr, sangat tension.
7 Duit makin banyak dikeluarkan untuk beli buku dan bahan-bahan amali.
8 Perangai lama macam nak datang balik je. Haihh cepat ubah perangai supaya perangai lama tu tak datang balik. Syuhh syuhh perangai lama.
9599f8fc00f63e21dce2ae3667181d19 Dekat sekolah dah tak banyak cakap.
863287d81fb051ea1973530885a469fadb095bfd Rasa semangat nak aktif kokurikulum. Especially uniform. Ngee~


Okay till here. Peace! 60


Toodles~

No comments: