23 January 2011

Lately ini...


1 Rasa sangat malas nak buat homework. Padahal homework bertimbun-timbun.
2 Ramai macam tak puas hati dengan aku. Lagi-lagi dekat blog * siapa makan cili dia la yang terasa pedasnya.
3 Macam tak berapa nak okay dengan Si Dia. Kejap-kejap okay, lepas tu tak okay. Aku kot yang banyak cari pasal.
4b5fbfda470b94ce413638d9b844d384 Rasa macam nak marah orang tanpa sebab. ERR tak faham aku dengan perangai macam ni -.-
5 Hubungan semakin okay dengan kawan-kawan. Hope yang ni boleh kekal lama.
6 Homework makin bertambah. Grr, sangat tension.
7 Duit makin banyak dikeluarkan untuk beli buku dan bahan-bahan amali.
8 Perangai lama macam nak datang balik je. Haihh cepat ubah perangai supaya perangai lama tu tak datang balik. Syuhh syuhh perangai lama.
9599f8fc00f63e21dce2ae3667181d19 Dekat sekolah dah tak banyak cakap.
863287d81fb051ea1973530885a469fadb095bfd Rasa semangat nak aktif kokurikulum. Especially uniform. Ngee~


Okay till here. Peace! 60


Toodles~

21 January 2011

Tutup kes

Pasal tersama title blog tadi pun dah selesai. So tutup kes la kan. Haha. Rasanya baru je beberapa minit yang lepas aku update entry tu. By the way, thanks a lot dekat awak sebab dah mengaku, dah mintak maaf dan dah tukar title tu. Saya hargai kerjasama awak thUntitled-9-1 Biarlah kita berblogging dengan hati yang tenang dan aman ye. Hehe. Peace yaww~

Sengaja atau kebetulan?

Salam. Hello readers.


Okay, aku tak nak taip panjang. Serious aku katakan di sini aku sangat tak puas hati. Aku tak tahu la sama ada benda ni sengaja atau tak sengaja. Kita dengar jelah dulu alasan dari tuan blog tersebut. Siapa tuan blog tu tak perlu aku nak bagitahu. So kau orang tengok jelah gambar yang dah di upload dekat bawah ni. Kau orang akan faham apa yang cuba aku sampaikan.

Click gambar untuk lihat lebih jelas.

Aku pun tak tahu sama ada benda ni sengaja atau kebetulan. Kita tunggu la penjelasan dari orang tersebut. Aku buat entry ni tak ada la nak maki-maki atau apa ke. Cuma nak meluahkan rasa tak puas hati aku ni. Sebelum ni pun memang ada banyak blog lagi yang sama dengan blog aku. Tapi sebelum ni aku yang banyak mengalah. Aku sendiri yang sanggup tukar benda yang sama tu. Tapi cukup la kan aku bersabar selama ni. Kesabaran aku pun ada hadnya. Aku tegur ni pun dengan cara yang baik. So baik mengaku jelahkan. Pada aku baik jujur jelah, aku takkan marah pun. Tapi aku marah kalau orang tipu-tipu. Kalau orang baik dengan aku, aku akan berkali-kali ganda akan baik dengan orang tu. Okay deal dengan cara aku thUntitled-1-1 Peace! Aku malas nak gaduh-gaduh ni.


Toodles~

20 January 2011

20 January 2011

Aww, so sweet. Ahha! thUntitled-4-1

09 January 2011

Attention my lovely readers :)

Tahun ini saya akan jarang update blog disebabkan kesibukan bersekolah. Lagi pun tahun ni saya akan menghadapi peperiksaan besar iaitu Sijil Pelajaran Malaysia atau erti kata lain SPM. Jadi saya telah membuat keputusan untuk away dari dunia blog buat sementara. Tetapi saya tidak akan memprivatekan blog ini. Cuma saya hanya menyorokkan kotak mesej sahaja. Jadi anda boleh la melawat blog saya pada bila-bila masa yang anda mahu. Itu pun kalau ada yang nak lawat la. Tiada paksaan okay. So enjoy yourself at my blog even i'm not updated this blog. Thank you thUntitled-1-1


Toodles~

02 January 2011

감사합니다 -> Gamsahabnida

Salam, heyy readers 60


Today aku nak update award yang diberi oleh Nana Yana. Thanks yeah! 12


Jawab soalan dekat bawah ni:

863287d81fb051ea1973530885a469fa Adakah awak sudah follow Nadhirah?
- Yep, saya sudah follow empunya blog. Hee~

d408702d44383ed4394ce8a19356b435 Apakah azam 2011 awak ? Berikan 3 azam:
- Nak belajar sungguh-sungguh
- Tak nak tangguhkan homework
- Nak lulus dalam SPM

4199061f501eca26b90b5269a52bb4f5 Apakah awak akan still couple/akan couple dgn org tuh 2011 ni?
- Yes, of course. Ahha!

4b5fbfda470b94ce413638d9b844d384 Apa perasaan awak tentang umur awak yg smakin TUA ??!!
- Haha, no comment. Sebab semua orang pasti akan tua kan. Ngee.

5 Tag 5 org yg awak syg/blog yg awak rase cntik:
- No else. Kalau nak mintak pada empunya blog ye 45


Okay, i'm done. Till here readers. Buhbai 61


Toodles~