23 December 2010

Thanks a lot Adik Najwa :D

Salam, heyy readers 60


Okay actually tak ada idea nak update ni. Just nak show off sikit ni. Haha 46 Kau orang nampak tak apa perubahan dekat blog ni. Alaaa nampak tak? Apa tak nampak jugak? Haihh, biar aku straight to the point jelah. Tu cuba pandang dekat atas tu. Nampak tak header blog aku yang comel tu. Hakhak. Okay okay, cukup dina. Geli pulak rasanya. So aku nak ucap berbanyak terima kasih dekat Adik Najwa sebab sudi nak buatkan header untuk blog aku yang tak berapa nak comel ni. Hoho. Thanks again ye. Happy sangat ni. Sampai tak terkata apa dah. Hehe. So till here readers, daaa 61


See, ni la header aku yang cute tu * perasan. HAHA.


P/s: Click sini untuk ke blog Adik Najwa 12


Toodles~

8 comments:

Mohamad Amzar said...

cantik cantik !

Najwa said...

hahah...welcome kak..tolong menolong amalan mulia :P

Dieyna said...

Mohamad AMZAR*//

thanks yeah :)

Dieyna said...

Najwa*//

yep, betul tu. hee~

♀ syera teli ♀ said...

nice header (;

Dieyna said...

♀ syera teli ♀*//

thank you :)

Saybee said...

blog cantekkkkk ! :)

Dieyna said...

Saybee*//

terima kasih :)