26 December 2010

Mari tanggalkan tulang

Salam, heyy readers. 60


Okay first, ignore je title tu. Itulah akibatnya apabila sudah kehabisan idea untuk memberi title. Hakhak. Actually badan aku ni sakit-sakit. Apa kena entah. Mungkin sebab berulang-alik dari kampung ke serdang ni. Haihh, letih toksah cakap la. Memang letih yang amat la. Walaupun tak ada la sampai 3 jam perjalanan nak ke kampung aku tu. Tapi letih dia bukan main lagi la. Rasa nak tertanggal segala sendi-sendi, tulang-tulang dan sebagainya la. Haha thUntitled-2


Semalam pergi kenduri kahwin. Punya la lama dekat kenduri tu. Bosan memang tahap maksimum dah. Sampai dah tak tahu apa nak buat. Elak time tu aku nak balik rumah nenek sedara jalan kaki je. Tapi bila mengenangkan anjing yang berkeliaran dekat jalan-jalan tu, aku padamkan jelah hasrat tu. Tak ada kerja pulak aku nak berlari pakai kain kalau kena kejar. Haha. Lain la kalau ada yang baik hati nak tumpangkan awek-awek cun ni * perasan themoticon-15 Hokhok.


Okay, rasanya sampai sini jelah. Idea sudah berlari-lari anak dari kotak minda aku ni. See you next time guys. Buhbai thmisc-10


Toodles~

2 comments:

°•.MissAlya.•° said...

unikla tajuk!

follow belog kamu k :))

Dieyna said...

hehe,oke oke.thanks :)