17 December 2010

Hello-hello

Salam, heyy readers! thmisc-10


Long time no see ya. Hok hok. Agak lama jugak ye aku tak update blog ni. Semalam aku ada memberitahu pada semua readers kesayangan aku bahawa lately ni aku agak busy. Yes, aku memang busy sangat-sangat lately ni. Semuanya bermula sejak aku balik dari holiday tempoh hari. Lepas balik dari holiday je ibu suruh aku duduk kampung. Mula-mula tu aku agak keberatan jugak. Tapi bila dah 4 hari duduk kampung rasa seronok pulak.


Lepas beberapa hari ibu call suruh aku balik sebab adik-adik tak ada siapa nak jaga. Waktu tu aku keberatan sungguh nak balik rumah. Tapi apakan daya aku tak mampu nak menolak. Ibu ada banyak tugasan yang harus di buat dekat sekolah. Jadi aku kena faham situasi ibu. Takkan nak biarkan adik-adik aku macam tu je. Kesian pulak nanti. Jadi aku pun bersetuju jugak untuk balik. Uhh pilunya hati nak tinggalkan kampung. Huhu. * Ayat skema.


So masuk hari ni dah 2 hari aku balik rumah. Rasa rindu dekat kampung masih lagi tak hilang. Walaupun masa dekat kampung memang bosan tahap maksimun, tapi semua tu cukup indah bila di ingatkan balik. Aishh sebak pulak rasanya. Asal entah nak emo tak tentu pasal ni. Huhu. Sabar jelah oi. Okay till here my lovely readers. Take care thmisc-9

Tiba-tiba pulak terasa nak makan benda yang manis-manis thUntitled-9


Toodles~