29 December 2010

Exercise kaki xD

Salam, heyy readers. thmisc-10


Today adalah hari dimana ia dapat menguruskan kaki aku ni. Ohh sebab apa aku berkata begitu? Ia disebabkan aku telah berjalan jauh dengan buah hati tersayang dan adik aku. Kami berjalan dimana? Wahh banyak sungguh persoalannya. HAHA. Okay okay, straight to the point je. Actually hari ni aku keluar untuk mencari kasut sekolah. Serious sangat azab untuk mencari kasut sekolah aku. Sebab bila aku tanya je size yang aku nak mesti dah habis. Sangat tragis bukan. Disebabkan tu jugaklah kita orang berhijrah dari mines ke jusco equine. Semata-mata nak cari kasut sekolah je. Hakhak.


By the way, saiz yang aku cari tu adalah size 2. Ohh ye aku tahu kaki aku kecik. So ada masalah? * Tiba-tiba pulak nak cari pasal. Hokhok. Lepas je tak jumpa size kasut yang aku nak dekat mines kita orang terus jalan-jalan dan pusing-pusing. Lepas tu pergi makan, beli komik dan beli cd game * ni buah hati tersayang yang nak beli. Bila dah tak jumpa size kasut. Kita orang buat keputusan untuk cari dekat jusco equine pulak. Tapi penghijrahan kita orang tak membuahkan hasil pun. Sebab kasut still tak ada size jugak. Jadi terpaksalah aku beli size 3. Huhu.


Apa-apa pun hari ni aku sangat berpuas hati sebab dapat beli 7 buah komik. HAHA * gelak besar. 5 buah beli dekat mines dan 2 buah lagi beli dekat jusco. Tapi dalam puas-puas hati tu ada benda yang aku tak puas hati. Iaitu kasut sekolah aku tu la. Asal la longgar bebenor. Huhu. Nasib la, dah tak ada rezeki nak beli kasut size 2. Redha jelah. Okay la, rasanya sampai sini jelah entry kali ni. Buhbai readers! thmisc-3


Toodles~

2 comments:

Izzy said...

eh,, kita sama2 pakai saiz 2. kecik sungguh kaki kita kan.?? huahuahua XD

Dieyna said...

really?wah,xsangka ada gak yg sama.ngee~