21 November 2010

Maki la lagi ye :)

Ehh see, ada orang maki saya la. Hehe. Nah tengok ni

Click gambar untuk lihat lebih jelas


Kelakar betulkan. Kalau dah tahu saya tak layan semua comment-comment tu, kenapa tak ikhtiar untuk cari tutorial dekat blog orang lain. Nak jugak tunggu tutorial dari saya. Haha. Saya rasa punya la banyak blog yang menyediakan banyak lagi tutorial. Tak faham betulkan. Terima kasih ye sebab maki saya. Saya hargai sangat :)


Awak buat saya nak gelak je. Hihi. Sabar jelah.

3 comments:

ShaLLeyShaLina said...

apa cer ni babe....isk3

Sofia Aimd said...

biarkan je beliau tu. takpon wat entry awak busy ke, so that, org tak tertunggu-tunggu :)

camane nak kasi tajuk entry & icon tepi tajuk tu selari? saye punye icon tu ke atas cket. tak cantik :(

Dieyna said...

ShaLLeyShaLina: hehe.nta la :)

Sofia Aimd: hehe.bia la dia..em sy pun xtau cmne nk explain.tp sy guna ukuran cmni padding:0 0 20px 60px;