22 November 2010

Kawan-kawan, dengar sini ye

Heyy readers. [peace!]


Okay actually saya ketiadaan idea untuk meng'update' blog sekarang. Cuma saya nak maklumkan pada semua kawan blogger bahawa saya tidak menerima sebarang tutorial. Kecuali saya yang sengaja nak buat. Bukan apa nanti bila saya tak buat tutorial yang semua kawan-kawan mintak mula la ada yang tak puas hati. Lepastu mula la cakap saya kedekut ilmu la, buat tak tahu la dan sebagainya. Dalam dunia blog ni bukan saya je yang buat tutorial. Banyak lagi blog yang menyediakan tutorial. Rajinkan la sikit tangan anda untuk search Google dan yang berkenaan dengannya.



Tapi disebabkan saya tak nak anda semua bersusah payah untuk mencari, di sini saya senaraikan blog yang mempunyai banyak tutorial yang berguna. Antaranya ialah:

Saya rasa ni je blog-blog yang saya tahu menyediakan pelbagai tutorial yang berguna. Sila la melawat blog mereka ni ye :) Lepasni saya tak nak ada yang bising-bising lagi okay. So till here readers.


P/s: Senarai blog tu akan sentiasa di update. Insya-Allah.


Toodles~

28 comments:

farida.aien said...

ade lagi, tapi baru punye : aienfarida.blogspot.com

hehe :D

Dieyna said...

hehe oke oke..akak akan ltak link kat situ :)

farida.aien said...

ohh kak dieyna sungguh baikhati!

Dieyna said...

hehe time kaseh :)

Faizah Malek said...

TERIMA KASIH BANYAAAAK :)

Dieyna said...

welcome welcome :)

Hahazirah said...

Dieyna, thanks for link me. :D

Dieyna said...

hee,no biggie :)

Miss Rainbow ◕‿◕ said...

alarhhh , blog alia punye takde , Y______Y , tsk tsk :(

Dieyna said...

hehe, da link da tuh. xmo nanges2 lg ye. ngee~

Azza Firza said...

akk, azza punya pun nakkkk :)

Dieyna said...

azza, akak sudah link :)

Azza Firza said...

thanks akk syg :)

Cik Ainaa Mania said...

Haha , nak nakk masok ! :D

Dieyna said...

Azza: Okay, samasama :)

Cik Ainaa Mania: Hee, okay. Dah link :)

alyia farzana said...

nak masuk jugakkkk :D

Dieyna said...

Okay, dah link :)

alyia farzana said...

terima kasihhhhh !

Dieyna said...

Okay sama sama :D

Apit Biebs said...

Nak jugak ;)

Dieyna said...

Okay, dah link :D

Nazurah Bercerita said...

Dieynaa , mana dapat icon comel comel ni . Blog dieynaa comell gilaa kutt :) jelessnyaaaaaaa

Dieyna said...

hee.kt tepi uh ada credit..btw,thankies :D

Iklil F said...

Hoho thanks <333

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

ada lagi tapi baru n ta bapa bgus punya
http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/

Dieyna said...

Iklil F: welcome :)

◕‿◕Syasya◕‿◕: oke..akan di link di situ nnt :D

Azza Firza said...

thanks 4 da link =)

Dieyna said...

oke welcome :)