04 November 2010

4 November 2010

Okay, today is my younger sister birthday. So I want to make a simple wish for her :)

First, happy birthday eyrie's girlfriend. Kau dah 15 tahun ouh. Tapi still tak cukup umur lagi tu. HAHAHA. By the way, hope kau jaga present aku tu elok-elok. Even tak seberapa la sangat present tu. Thanks jugak sebab belikan aku earring even aku tak mintak pun kau belikan. Heh. Thanks a lot too sebab kau dah belikan aku present untuk birthday aku nanti. Apeda pergi kantoikan. Tak surprise dah. Ngeh ngeh ngeh. Tapi tak apa, kau buat aku tertanya-tanya je apa yang kau nak bagi dekat aku nanti. So kau dah semakin dewasa sekarang. Tak perlu kut nak jadi terlalu childish okay. Gahaha. Be matured sikit la. Jaga eyrie baik-baik. Tak nak selalu gaduh, Kang aku culik eyrie baru kau tahu :P Apa-apa pun happy birthday budak kurus. Sayang kau! Even aku tak pernah cakap face to face. Kui kui kui :D


With love: Your sister


So till here :) Toodles~

2 comments:

twinkle twinkle said...

hapy belated bfdy tu ur adik ;D

Dieyna said...

hee.thanks awk :)