05 October 2010

HAAAH

Okay, disebabkan aku agak bosan sekarang ni. So aku pun membuat keputusan untuk update blog kesayangan aku ni jugak. Aku pun dah naik muak asyik tengok entry yang sama je. Timbul jugak rasa jealous kat blogger lain sebab banyak betul idea dia orang semua untuk update blog. Ish ish ish ==" Hm, dalam minggu ni aku agak BUSY walaupun kelas aku dicutikan sebab budak form 3 PMR. Tapi kita orang tetap kena sekolah sebab ada kelas tambahan.


Tadi ada kelas tambahan untuk subjek sejarah. Semalam pulak sebab ada amali untuk subjek katering. Esok pulak patutnya ada kelas tambahan sejarah lagi. Tapi dibatalkan. Sebab apa aku pun tak tahu la. At least esok dapat la jugak berehat-rehat kat rumah. Homework yang cikgu bagi sikit pun aku tak usik lagi. Mana taknya asyik pergi open house je. Sampai homework pun tak sempat nak buat. Haiyoo -,- Yang paling risau sekarang ni homework untuk subjek BI. Nak kena buat essay.


Khamis ni pulak berkemungkinan nak keluar dengan kawan-kawan. Sebab ada sorang member aku ni nak pergi celebrate birthday dia. Kang tak pergi takut dia kecik hati pulak. Lagipun ibu dah bagi green light untuk join dia orang. So, pergi jelah. Jarang dapat keluar ramai-ramai dengan member kelas ni. Dah ada kesempatan tu grab jelah kan. Okay okay, aku rasa aku nak stop sampai sini je. Dah kehabisan idea ni. Byebyee readers and thanks for reading ❤

4 comments:

fatihahnur ♥ said...

Woohoo , open house banyak kan ?
Btw , form 4 memang banyak extra class eh ? Sian kat korang .. Chayok chayok !

Dieyna said...

hehe ye kut.
btw, thanks dear :)

.imah. said...

amali subjek katering?
patut laa macam ade bau kek ke kuih ke kat kelas atas tu.
tgh jwb paper rasa lapaarr je bile bauu. makk aihh.
HAHA. xD

Dieyna said...

sampai kat atas en bau dia. gila ar. HAHA~ confirm tkleh nk focus time jawab exam xD