08 October 2010

Ehh, kenapa ni ?

Kenapa dashboard blog aku macam ni eyh? Apa masalahnya. Gambar dah la besar-besar gedabak semuanya. Lepas tu yang dekat blog yang aku follow pulak dah tak ada scroll box macam sebelum ni. Serabut gila ohh. Pening kepala tengok =="

Asal macam ni ? -,-

18 comments:

AINA NADIA HAMID said...

hye kak dieyna:D
ingtkn dashboard or lappy aian yg rosak..
rupanya dshboard akk pon sma gak erk? nmpk bruk an besar2

Dieyna said...

hey adik :)
ohh, akak igtkan akak punya je yg mcm tu. hehe.
yep buruk ohh. tk suka -,-

shafinaz azizan said...

same goes to me :(
dah tade mood nak berblogging .
semakk je kann ?

Dieyna said...

yes, tahu tk apa :(

athirah said...

same lahh . besar gedabakk gambar =='

Siti Nurhamizah said...

HAHA revolusi blogspot namanya tuh ;')

Dieyna said...

athirah: yep betulbetul =="

siti nurhamizah: revolusi yg sgt meng'annoy'kan. HAHA

nurhafizah said...

eh. same laa. haha. buruk btul besa2.

Dieyna said...

yep tahu tk apa. haha~

atiqa husin said...

ehh, sama lah kite

Dieyna said...

rasanya sume sme kut.

Nurul Aqilah said...

semua pun sama . refresh banyak kali macam tu jugak . Buruk lah !!

Diena --" said...

taw x pe kak
diena nye pun mcm tuu :')

Dieyna said...

nurul aqilah: tu la pasal. buruk -,-

diena: yep, sume sme dik.

aliya atina said...

heeeeeee ~ mmg pening . tapi punye dah ok . kmu ?

Dieyna said...

dah okay jugak :)

BELIEBER said...

Samalahhh haritu . tapi sekarang dah betul :)

Dieyna said...

okay :)