22 August 2010

12 Ramadhan 2010

Heyy readers. Selamat tengah malam.
Time entry di post: 12.59 a.m


Wahh, lama dah tuan blog ni tak update blog. Entry yang terakhir tu pun ada bagitahu yang aku dah kehabisan idea untuk meng'update' blog ni. Yes, memang betul aku dah kehabisan idea. Tapi akhirnya aku buat keputusan untuk update jugak. Kesian pulak tengok blog ni dibiarkan terbengkalai macam tu je. Hari ni pun dah masuk hari yang ke-12 puasa, I guess. Entry ni jugak merupakan entry yang kedua aku tulis time puasa-puasa ni. Nampaknya jari-jari aku pun berpuasa time puasa ni. Ahaha!


Okay okay, dalam bulan puasa ni tak ada apa pun yang menarik boleh aku kongsikan pada kau orang semua. Semuanya berjalan macam biasa je. Cuma bulan puasa kali ni aku diduga dengan macam-macam dugaan. Haishh, penat aku nak menempuh semua tu dalam bulan puasa ni. Kalau dugaan yang ringan-ringan je tak apa lah. Ni dugaan yang amat berat untuk aku tempuh. Tapi apa je yang mampu aku buat. Aku kena jugak hadapi semua ni dengan hati yang redha.


Aku berharap sangat-sangat agar semua ni akan berakhir dengan cepat. Amin!!


Salam Ramadhan

2 comments:

zyra said...

sayang... Allah tidak akn menguji hambaNya melainkn Dia tahu hambaNya tu mampu utk menghadapi ujian tu.. redha lah.. semoga ader sinar kebahagiaan yg menantimu di kemudian hari..

insyaAllah... aaminnn... (^_^)v

Dieyna said...

insya-Allah, amin.

apa-apa pun terima kasih ye :)