12 July 2010

the worst day ever!

Heyy readers. Selamat malam


Yes, hari ni adalah hari yang agak malang bagi aku. Dah lah ada perkara yang memalukan berlaku. Lepastu perkara yang membuatkan aku rasa sangat tak ada mood. Tapi aku malas lah nak cerita apa perkara-perkara tu. Biarlah ia menjadi rahsia dan hanya orang-orang yang tertentu je tahu. Okay okay, lupakan pasal tu. Hm tadi dekat sekolah aku ada pentaksiran untuk katering. Serious penat yang amat hari ni. Aku sepatutnya di jangka start masak dalam pukul 12.00 sampai lah ke pukul 2.30. Tapi tadi start pukul berapa entah dan habis hampir ke pukul 4.00. Yes sangat jauh 2.30 ke pukul 4.00 okay.


So, tadi aku balik hampir nak pukul 5.00. Mesej my hunny bie suruh ambil. Ohh, actually tu kehendak my hunny bie jugak. Bukan aku saja-saja nak suruh dia ambil. Dia yang suruh mesej if aku nak balik nanti. Dah ada peluang tu grab jelah. Heh. Lagipun aku memang penat sangat-sangat time tu. Malas nak berjalan kaki untuk pulang ke rumah. Keh keh keh. But tadi kita orang tak terus balik. Sebab masa aku dah masuk kereta tu my mum call. Dia suruh ambil adik aku dekat sekolah agama. Tapi adik aku balik dalam pukul 5.30. Time dekat dalam kereta pun baru pukul 5.00. So, my hunny bie pergi pusing-pusing kejap then lepak dalam kereta dekat rumah aku.


Lepak-lepak dalam kereta sampai lah pukul 5.30. Lepastu terus lah ambil adik aku dekat sekolah agama. Then terus lah balik. Balik-balik je aku terus makan. Serious lapar gila duhh. Huhu. Ohh, by the way. Aku memang dah agak dah yang Spain akan jadi champion Fifa World Cup. Ahha! Last-last minute pulak sokong team Spain. Akibat team-team yang aku sokong sebelum ni dah pun kalah dan tak dapat masuk final. Sob sob sob =( * Sesat kejap pasal bola.


Huahhh, penatnyaaaaa =,="


Pstt; entry merepek

No comments: