08 July 2010

Tag & Award

Heyy readers. Selamat petang


Whoah, lama dah tuan blog ni tak update blog. Mesej dekat chatbox tu pun entah dah berapa kurun tak berbalas. Ehehe. Tapi alhamdulillah dapat jugak aku membalasnya. Even tak semua lah yang aku balas. Siapa yang aku tak balas tu sorry lah ye. Tangan dah lenguh nak menaip. Kehkehkeh. Okay okay, straight to the point. Actually aku update ni sebab nak post tag dan award yang aku dah dapat. sorry to Adik Ameera sebab akak late ambil tag ni. Lama dah tak jenguk blog ni. Sorry to Adik Affy dan Adik Aiza too sebab late ambil award ni ek. So, jom kita teruskan dengan tag dan award tersebut.


Tag from Adik Ameera:

1)When you think of your mom's cooking, what do you think of?
- Hm.. Apa ye? Nak makan sama-sama kut. Hehe

2) What is your longest time sleeping?
- Er entah. Tak pernah kira pulak. Ahha

3) Name top 3 of your favourite dish
- Macaroni cheese/Fried Macaroni
- Sambal Udang
- Apa-apa jenis masakan yang melibatkan tauhu. Ahaha

4) Would you share an umbrella with a boy?
-Terpulang pada keadaan time tu lah. But kalau boleh lebih baik share dengan boyfie tersayang. Hikhik

5) Would you rather run 400 meters or do push ups?
- Dua-dua tk berminat. Heh

6) Who did you contacted on your cell phone today?
-My mum and my boyfie

7) Did you doodle your notes when the teacher was explaining in school?
- Yeah, always. Haha

8) What was the earliest time you've woken up?
- Entah, sebab tiap-tiap hari memang bangun pukul 4.30. Tu di kira awal jugak ke? Hoho

9) Have you watched the same movie over 3 times?
-Yes, titanic. Ahha.

10) 5 people to tag?
-Awak
-nak
-?
-Ambil
-jelah :)


Award from Adik Affy:


1-What do you feel to know that you got this award:
Thankful :)


2. List down 7 blogs that deserved this award:
Tak ada siapa. Nak ambil jelah heh.


Award and tag from Adik Aiza:


write 5 interesting facts about the person who gave you this award.
-Cute
-Friendly
-Fourteen
-Taken
-Matured

list down 10 interesting facts about yourself of your hobbies
-Suka bergurau tapi kalau diri sendiri terkena balik marah
-Suka buat orang lain marah tapi tak suka dimarahi
-Perangai macam budak-budak tapi tak suka orang perangai macam budak-budak
-Suka makan tapi beriya-iya nak kurus
-Sangat addict dengan benda yang comel-comel dan kawaii
-Mempunyai perangai yang agak kasar tapi hati yang sangat sensitif
-Nak orang faham dia tapi diri sendiri tak nak faham orang lain
-Sometimes boleh jadi seorang yang sangat selfish
-Seorang yang agak manja pada masa yang tertentu je
-Tak suka dipaksa

picks your 10 most deserving recipients and described them
Er tak nak pilih siapa-siapa.


Okay, done!

1 comment:

Saia Az said...

matured ? heyheyhye , ekek