02 June 2010

It's over

Salam. H - e - l - l - o


Okay finally tamat lah sudah Mid Year Exam untuk budak-budak kelas MPV lah. Pada yang kelas lain-lain tu tak tahu lah pulak kan. Hehehe. Yeah I'm free right now :) But buat masa ni jelah kut. Pada masa yang akan datang mesti ada exam lagi kan. The most important SPM lah. Tapi SPM next year. Lama lagi lah kut. Hoho. Seperti yang korang sedia maklum last paper untuk hari ni adalah pendidikan jasmani dan sivik. Soalan dia? Hm not bad lah. Tak lah senang sangat.


Tadi start exam lepas rehat. Dalam pukul 10.50, I guess. So first paper tadi subject sivik. Hm actually tak susah mana pun soalan dia. Cuma ada yang aku tak baca. Payah ler jugak nak menjawabnya -,- Then time subject ni tadi serious aku mengantuk gila. Mata aku ni dah tak boleh nak bukak seluas-luasnya dah. Asyik nak tertutup je. Hehe. So aku pun tidur lah kejap. Heh kejap lah sangat. Padahal sempat mimpi lagi kan. Haha. Mimpi apa tah. Aku pun tak ingat. Tapi mimpi ni betul-betul mengejutkan aku sampai aku pun terjaga dari tidur. Masa dah terjaga tu aku macam terpinga-pinga jugak lah. Toleh kiri kanan, nasib baik kertas tak kutip lagi. So aku pun teruskan jawab exam sivik tadi.


Masa aku jawab exam sivik tadi jugak kepala aku ni tiba-tiba je sakit. PEH serious tak boleh tahan tadi. Aku gagahkan jugak diri aku ni buat exam sivik. Tu pun tak semua aku dapat jawab. Ada yang aku tinggalkan. Lagi-lagi soalan yang esei tu. Serious tak tahu nak jawab apa. Dah lah tak baca. Hoho. Then after dah kutip kertas semua baru lah kepala aku ni tak sakit sangat. Tu pun nasib lah ada member aku ni bawak minyak angin. Kalau tak confirm aku tak boleh nak jawab exam pendidikan jasmani. Hm exam pendidikan jasmani? Tak lah senang sangat. Sedang-sedang je kut. Hoho. Harap-harap boleh lulus lah dua-dua paper hari ni. Amin !!


Apa-apa pun dapat lah kepala aku ni berehat buat sementara waktu and hope sangat markah exam kali ni tak mengecewakan aku. Insya-Allah.

2 comments:

Afiqah Aiman Abdul Gaffar said...

syok nye exam dah habis :)

Dieyna said...

hehe, syok syok :)