01 June 2010

Fuhh

Salam. H to the E to the L to the L to the O :D


Okay okay, entry yang sebelum ni aku mengeluh tentang masalah yang cemburu sangat dengan aku tu. But kali ni aku malas nak cerita pasal masalah lagi. Even masalah aku tu belum selesai lagi. Cuma aku malas nak fikir pasal benda tu buat masa ni. Buat kepala aku berserabut je. Haishh -,- Dah dah, lupakan masalah bagai ni. Actually aku nak story yang esok adalah last paper untuk exam Mid Year ni. Fuhh, memang lega lah. Setelah beberapa minggu otak aku ni berkerja keras sikit. Akhirnya esok dapat lah dia berehat kejap. Heh kejap je ye. Tak lama pun. Hekhek.


Esok ada dua lagi paper yang nak kena jawab. Tapi rasanya tak susah sangat kut. Kut lah ek. Belum tentu lagi tak susah. Hehe. Mana lah tahu tiba-tiba susah ke kan. Kang ternganga jelah mulut ni nak menjawabnya :P Tapi aku malas betul lah nak baca buku hari ni. Haiyoo. Penat sangat kut sebab puasa siang tadi. Heh alasan semata-mata jelah oi. Jangan nak berdalih-dalih lah. Hm esok ada exam pendidikan jasmani dengan sivik. Hope soalan yang senang-senang jelah. Amin!! Apa-apa pun esok dapat lah kepala aku ni relax sikit. Sikit jelah. Heh


Apa-apa pun ready jelah untuk paper esok. Wish me luck :) Ehh esok dekat sekolah boleh lah aku usha-usha budak tu. Hekhek. * Gatal xP