03 June 2010

Fly to the sky

Salam. Hello readers :P


Hm today dekat sekolah tak ada apa yang interesting pun. Semuanya macam biasa-biasa je. Cuma hari ni tak banyak study lah. Baru lepas exam lah katakan. So cikgu semua busy menanda paper-paper exam je. Yang paling cuak tadi time subject bahasa melayu la. Cikgu pergi panggil sorang-sorang. Then duduk depan cikgu. Cikgu pun tanya lah macam-macam soalan. Ala-ala macam kena interview gitu. Hoho. Yang tak boleh blahnya nama aku pun kena jugak. PEH cover baik je depan cikgu. Ngeh ngeh XD But ada member-member aku yang lain tak kena pun. Jealous tahu. Grrr -,-


Time subject agama tadi ustazah suruh baca PAFA. Orang lain semua busy menghafal bagai. Aku dengan member yang sorang ni boleh bergurau senda. Haha. Dia siap baring-baring dekat riba aku ni haa. Ngada-ngada betul :P Aku yang bersusah payah meng'cover'kan dia. Lepastu kitorang boleh pulak gelak-gelak. Bukan nak menghafal. Orang lain semua berebut-rebut nak baca dekat ustazah. Kita orang buat tak tahu je. Anggap benda tu macam tak penting je. Bila dah akhir tahun nanti mula lah sebok-sebok tanya ustazah markah PAFA berapa. Masa orang sebok suruh menghafal pergi main-main. Haiyo ==" Apa nak jadilah anak dara dua orang ni.


Ohh esok last day sekolah before cuti 2 weeks nanti. Heishh, confirm rindu dekat kawan-kawan nanti. Especially budak tu. Hehe * Gatal xP Buat masa ni belum ada plan lagi cuti ni nak buat apa. Cuma nak pergi tengok wayang dengan boyfie tersayang and hangout dengan member-member je kut. Tu pun adik aku bagitahu yang maybe cuti nanti kena balik kampung. Okay fine lah kalau balik kampung pun kan. Dapat jumpa cousin tersayang! :D But hope tak lama sangat lah. Takut tak dapat hangout nanti. Hekhek.


Rindu lah dekat dia tuuuuu, heh ❤

2 comments:

✿ emazwan ✿ said...

sama aa macam ema . owg suruh hafal PAFA , ema buat mende lain :DD

Dieyna said...

ohh ya. hehe. kita sama :D