05 June 2010

Can't forget it

Heyy readers. Selamat tengah malam :)


Tangan aku ni gatal sangat ouh nak tekan button new post. Ahaha. Last-last tertekan jugak. Actually ada peristiwa yang tak dapat aku lupakan. Bila teringat je peristiwa tu aku rasa nak tergelak. Hehe. Perisitwa yang agak membuatkan aku rasa segan, happy dan bermacam-macam perasaan lagi lah. Rasanya sukar untuk aku lupakan peristiwa tu :) Biarlah aku simpan peristiwa tu dalam kotak minda dan memori aku.


' Okay-okay, lupakan pasal peristiwa yang aku cakap tu '


Yeah, finally holiday is coming. Aku tahu aku selalu lambat wish pasal holiday ni. Hoho. Macam tak ada semangat nak cuti je kan. Heh, aku bukan apa. Malas nak rasa feel cuti tu. Sebab nanti aku malas nak pergi sekolah. Kuikuikui. Boleh pulak macam tu ye -,-" Ada-ada je aku ni. Lagipun aku malas nak cakap pasal holiday sebab aku tahu family aku tak pergi bercuti ke apa ke. Dah kata semua busy kan. Lagi-lagi ayah. Kadang-kadang pergi outstation lah. Adik aku pulak maybe dia ada kelas tambahan cuti nanti. Ye lah, calon yang bakal mengambil PMR lah katakan. So kena lah bersiap sedia dengan segala macam ilmu yang sepatutnya.


Ohh finally jugak dia tuu dah update blog. Heh lama tunggu ni. Kihkihkih. Tah apa-apa je dina ni kan =="


serious entry merapu je +_+

2 comments:

twinkle twinkle said...

happy cuti :D

Dieyna said...

hee, thanks mira.
happy cuti jugak ye :)