05 June 2010

Adik Aiza, review blog sis Dieyna please :)

  • buat post pasal 'aiza , review belog aii plishh ! '
  • msti jadi follower aiza
  • crop header LadyRawrr !
  • nyatakan sebab² kenapa anda join review belog neh !
  • tak kire jantina / umur
  • n lastly , tinggalkan link post dipost neh okie

Diatas ni adalah syarat-syaratnya okay :)




Okay, disebabkan cuti-cuti ni aku tak tahu nak buat apa. Saja jelah nak join pasal review blog yang dianjurkan oleh adik Aiza ni. Dapat jugaklah aku menaikkan traffik blog aku ni dan dapat lah jugak aku menambahkan follower. Hehe. Then antara sebab kenapa aku nak join review blog ni lagi sebab aku tertarik dengan blog adik Aiza. Yes sangat comel tahu dan aku sukakan cara penulisan adik Aiza ni. Cara dia nampak matang even baru sahaja berumur 14 tahun. So marilah kita ramai-ramai menyerbu ke blog adik Aiza ye :) Nak lawat blog beliau sila click sini okay. Hee~


** Ohh by the way, dekat atas tu adalah header blog adik Aiza. Geram dengan gambar muffin tu. Comel laa :3

3 comments:

Aiza said...

hahahaha , perli ke apa ? lalala


okie , d terima


belog yang kelapan pukul 3 ptg ari neh okie ;p

Dieyna said...

hehe, mana ada lahh :)
ikhlas ye adik syg. hehe.
okayy terima kasih <3

si para para said...

adk aiza memang best.hehe