22 May 2010

sampai hati kau kawan

weh, aku betul-betul tak sangka kau buat aku macam ni. even kau dah banyak lukakan hati aku pun aku tak ada lah sampai buat kau macam apa yang kau buat dekat aku. aku betul-betul terkilan dengan apa yang kau buat. kalau ye pun tak nak kawan dengan aku lagi tak payah lah buat macam ni. sampai kau buat cerita yang aku maki-maki kau. sedangkan sejak akhir-akhir ni kita tak bertegur pun. entah bila pulak aku maki kau. kalau kau BENCI sangat dengan aku kau buang jelah aku jauh-jauh. tak payah anggap aku ni kawan kau lagi. kau memang betul-betul dah tak nak kawan dengan aku lagi kan. okay fine. kalau tu yang kau nak aku tak kisah. asalkan kau bahagia. yang penting aku dah mintak maaf. thanks lah diatas persahabatan kita selama ni. hope kau akan happy selalu.

2 comments:

redbirdfe said...

same goes to me. haih. :)

skrg dah berbaik. :)

Dieyna said...

ohh, okay.