01 May 2010

mid year exam is around the corner & thanks awak

Salam. Hell - oO


hm hari rabu hari tu cikgu mathematic bagitahu yang exam mid year dicepatkan. sebab cuti bulan mei tu pun dicepatkan. haishh cuak lah -,- maybe start exam 17 mei ni kalau tak silap. mula mula exam je dah kertas tasawwur. dua paper pulak tu. dah lah banyak yang tertinggal subject tu. patutnya ada dua hari kelas tambahan untuk subject tasawwur. hari selasa dengan rabu. rabu dari pukul 2 sampai pukul 3. tapi hari rabu tu dari pukul 1.10 until 2. hari rabu tu pulak ada kelas perdagangan/sejarah, antara dua ni lah. sebab cikgu selang seli. nampaknya kena usaha lah cari buku rujukan untuk tasawwur tu. heishh -__-


' okay okay, lupakan dulu pasal mid year exam ni '


semalam aku ingat nak update blog ni. tapi disebabkan aku telah dikecewakan terus hilang mood aku nak update. kecewa gila aku bila dapat tahu orang yang aku suka dah ada awek TT_TT tapi nak buat macam mana kan. tak ada hak aku nak marah budak tu. kita orang bukan ada apa apa pun. sekadar kawan je. tak lebih dari tu. redha jelah wey -,- so, aku buat keputusan nak cuba lupakan perasaan aku dekat budak tu. harap harap boleh lah aku lupakan. tapi kan yang tak boleh blah-nya, boyfie aku macam tak kisah je aku suka dekat budak tu. bila aku cakap aku kecewa sebab budak tu dah ada awek dia boleh cakap macam ni " ... ohh, sorry for hear that... ". aku pun dah semacam pelik je. ada ada je boyfie aku yang sorang ni.


' kepada budak tu, thanks lah selama ni okay. saya doakan awak sentiasa happy dengan dia. jaga dia elok elok. '


lately ni mood aku tak menentu. kejap kejap okay. lepastu tak -,- tapi alhamdulillah hubungan aku dengan dia semakin okay. tak macam dulu and aku tengok dia dah boleh faham aku. thanks awak sebab boleh faham saya. saya harap keadaan macam ni boleh berkekalan. saya harap jugak yang kita boleh faham di antara satu sama lain. insya-Allah.

No comments: