07 May 2010

Happy Mother's Day

Salam. Hell-oO


ehhh, awak awak semua. esok hari ibu kan? kalau tak silap lah. hehe. awak awak semua bagi apa dekat ibu awak awak semua nanti? hm saya tak fikir lagi nak bagi apa dekat ibu saya. mungkin this year bagi card je kut. saya nak save duit lah. kukuikui. al-maklum lah sebagai seorang pelajar kita perlu berjimat-cermat. ecehhh :P tapi saya belum beli lagi card untuk ibu saya. mungkin esok kut. insya-Allah. haa saya nak wish hari ibu untuk ibu yang sangat sangat saya sayang :D



SELAMAT HARI IBU, IBU :)



pstt; entry kali ni macam baik pulak. terguna ' awak saya '. hoho. saja nak post entry ni awal sehari. takut esok tak sempat pulak :)

3 comments:

miss alinto said...

hepy mother's day utk kak intan..heheheh..nyibok je alin ni..kah3

Dieyna said...

hehe, tk apa tk apa :)

H A Z I R A H N E R D ™ said...

blog walking
http://tangantercabut.blogspot.com