27 April 2010

cepat lah baik :( and thanks adik Fadhilah :)

Salam. Hell-OO


Hari ni aku tak pergi sekolah lagi. Disebabkan demam aku ni haa tak nak baik-baik pulak dia -,- Lagipun aku memang tak ready nak sekolah hari ni bhahaa xD Semalam dah target hari ni tak sekolah aku nak siapkan semua homework yang tertunggak. Pagi tadi dalam pukul berapa entah aku siapkan nota katering. Hampir 95% nak siap. Homework yang lain-lain aku belum check lagi. Hope boleh siapkan semua homework yang tertunggak tu dengan jayanya. Amin!!


Aku dekat rumah ni tinggal berdua je dengan adik lelaki aku. Memang penuh cobaan nak menjaga budak kecik tu. Haiyoo~ Pening kepala aku -,- Tak reti nak duduk diam. Ada je benda yang nak dibuatnya. Ni pun dia baru lepas kerjakan lipstick ibu aku. Haishhh, mati aku (==") Apa lah yang aku nak jawab dekat ibu nanti. Heishh, memang nak kena budak ni. Hope dapat la aku melepaskan diri time nak menjawab pasal benda alah ni. Agagaa~


Ohh ye, ayah aku dah install The Sims 3 balik. Memang syok gila la hehehe. Sebelum ni memang rindu gila nak main The Sims 3. Sekarang ni nak main sampai pengsan pun suka hati la :P:P Tapi tapi, aku lagi rindu nak main The Sims 2. HUHU :'( CD The Sims 2 mana entah hilang. Serious rindu gila gila nak main Sims 2. Ayah, try lah cari balik The Sims 2. Huahhhh! * Ter'emo' pulak. Kuikuikui xP


Okay okay, dengan kesempatan yang ada ni aku nak post award yang diberi oleh adik Nur Fadhilah Wardah :) Thanks yeh adik. Akak hargai sesangat. Hik hik hik.

Comel award ni :D Lagi-lagi gambar enakei tu. Hee~ Thanks lagi sekali adik. I like it!


' Kau tak rasa ke blog aku makin boring? -,- '

4 comments:

Budak Korea ;) said...

tk boring lahh :)

Dieyna said...

ekk? hee~ thanks :)

ProAZ-AD said...

cantik blog ni :)

http://moneytops.blogspot.com/2010/04/nice-ska-mobile-pakage.html

Jom lihat untung byk jual topap ni

Dieyna said...

terima kasih :)