07 March 2010

ohh, god. help me.



OMG! esok ada pentaksiran. kenapa lah rasa macam masa tu berlalu dengan pantas. tak ready lagi lah nak buat pentaksiran esok HUHU. macam macam perasaan ada sekarang ni. rasa nak meletup jantung aku. haiyoo -___________- ya Allah, kau kurangkan lah sedikit ketakutan yang dihadapi oleh hamba mu ini. kau tenangkan lah hati dan jiwanya. amin. ehh korang. wish me luck ea tomorrow. byebyeee.


entry pendek je. tak ada idea nak update panjang panjang. dah lah tengah takut + cuak ni -,- hadoyy.

2 comments:

M Monster c(: said...

pentaksiran masak ape dieyna?

memula tu memang takut. tapi dah lama2, best. siap boleh nari2 lagi taim ngh pentaksiran tuh. hahahaha.

Dieyna said...

masak bingka ubi, kuih cara pedas and jus buah-buahan bersoda.

ohh eh HAHAA. okay okay :)