24 March 2010

Ohh dugaan



Assalammualaikum.


hoi, lama dah aku tak update blog ni. dah jadi blog terbiar dah. kesian kau kan wahai blog yang tercinta * tercinta ke? HOHO. sejak akhir akhir ni idea kering lah. sikit pun tak ada idea langsung nak update blog ni. ditambah dengan masalah yang tanpa henti tu. lagi lah hilang mood aku nak berblogging. hari tu ikutkan hati nak private kan blog ni. tapi kesian pulak dekat siapa siapa yang rajin baca blog aku ni * ada ke yang rajin tu. HUAHUAHUA. tak kisah lah sama ada silent reader ke. kesian lah jugakkan.


hari ni tak ada apa kut yang menarik. semua macam biasa biasa je -,- cuma hari ni aku gaduh dengan my dear. aku pun tak tahu lah apa punca kitorang gaduh. tapi aku rasa dalam hal ni aku yang salah. tapi my dear pulak yang beriya-iya minyak maaf. aku tak tahu lah kenapa hati aku ni keras sangat macam batu. aku ni memang jenis yang susah nak mintak maaf. tapi aku jugak jenis yang senang memaafkan. nak buat macam mana kan. dah nasib dapat perangai sebegini rupa. nak ubah tu teramat lah sukar (==")


tadi time aku ambil adik aku dekat sekolah agama aku terjumpa my dear. dia pun ambil adik dia jugak. tapi time tu aku tengah mesej dengan member kelas aku. dia tegur aku. tapi aku boleh cakap macam ni "...ishh, awak ni sebok jelah...". serious aku memang tak sangka akan cakap macam tu. so my dear terus blah and pergi ambil adik dia. lepastu aku ada dapat satu mesej. mesej ni my dear yang bagi. tapi aku tak ingat dah apa yang dia tulis. sebab aku dah delete mesej tu.


aku ni jenis yang bila bergaduh aku akan padam semua mesej orang tu hehe. cuma ada mesej yang best aku tak padam lah. so lepas dah ambil adik aku apa lagi lah kan. terus lah balik. my dear dah lama dah balik. serious time dia nak balik tu kitorang memang tak bertegur langsung. dia pun balik je macam tu. sampai sampai rumah je terus menghadap comp. tiba tiba ada mesej masuk. my dear yang mesej. dia mintak maaf apa semua. sedangkan bukan salah dia pun.


so mesej apa semua. dia pujuk aku and finally kitorang dah okay semula. aku tak tahu lah kenapa sekarang aku senang nak okay. kalau macam last year berhari-hari baru nak okay HEHE. merajuk punya lah lama. kelakar pulak bila diingatkan balik. tapi bagus lah kalau aku senang nak okay sekarang. kalau tak kesian my dear tak ada orang nak layan dia :) anyway, i'm sorry my dear. macam macam dah yang saya buat dekat awak. tapi awak sabar je dan masih layan saya macam biasa. i love you! <3


haihh, dugaan dugaan =)

by the way, sorry pada semua yang bagi mesej dekat shoutbox. memang tak sempat nak balas mesej korang. serious sekarang teramat lah busy. nak kena buat persediaan untuk oral english. then next week ada ujian setara. so maybe blog ni jarang dilihat oleh tuan blog.

5 comments:

╚► capital S hana ◄╗ said...

huu .
get ready for oral ?
wuu!!!
oral akk dlu klaka2 je wat .
hukhuk

Dieyna said...

hihi, yeke?
okay lah tu. kenangan :)

Farah Azizan said...

korg dua sweet :)
anyway, ta nak show dkt i n cydot ke pakwe you tu?

HAHA ;)

Farah Azizan said...

korg dua sweet :)
anyway, ta nak show dkt i n cydot ke pakwe you tu?

HAHA ;)

Dieyna said...

HOHO, sweet? thanks :)
show off pakwe i? hikhik.
coming soon. ecehh x)