04 March 2010

lack of idea



heyy, dah lama tak update blog. lately ni busy lah. lagipun tak ada idea nak update apa. kadang kadang tu jealous jugak tengok ramai yang update blog. banyak betul idea diorang ni kan. aku nak nak bagi title untuk entry ni pun payah hahaa. serious otak semakin buntu untuk meng'update'. tak ada story yang boleh dikongsi dekat sini -,- sekarang ni otak tengah ligat berfikir pasal homework dan pentaksiran untuk katering next week. cuak kut nak buat pentaksiran HUHU.


pentaksiran ni kira macam exam jugak lah. cikgu nak uji sejauh mana kefahaman kita waktu belajar dan waktu buat amali. contohnya kalau macam katering cikgu akan uji kita dari segi masakan kita and hiasan. masak ni pun kena secara individu. kalau amali yang sebelum ni secara berkumpulan. seriously aku memang cuak nak buat pentaksiran next week. takut kena masak benda yang susah susah. hope dapat masakan yang mudah untuk dimasak, insya-Allah. tadi ada test katering. soalan not bad lah, tak terlalu susah dan tak terlalu senang.


hm, esok maybe ada sambutan maulidur rasul. so subject lepas rehat tak belajar kut. esok jugak cikgu nak bincang pasal pentaksiran next week. hope semua okay okay jelah, insya-Allah :) tak lupa jugak pada semua yang bagi mesej dekat shoutbox. sorry yeh tak reply mesej korang. busy sangat sangat. insya-Allah jika berkesempatan aku akan balas. kepada Kak kina pulak thanks yeh bagi tag tu. nanti kita jawab eyh :)

2 comments:

kina said...

hehe u r wlcome. jwb jgn x jwb ok ;D

Dieyna said...

hehe, okay okay :)