17 March 2010

akhirnya tiba juga :D

( Credit: DeviantArt )

Assalammualaikum.


akhirnya hari yang ditunggu-tunggu tiba jugak :) yes, hari ni 170310 adalah hari dimana aku akan berjumpa dengan kawan-kawan lama aku time darjah 6 dulu. serious tengah excited gila ni HOHO. yang membuatkan aku bertambah excited sebab aku akan berjumpa dengan my dear jugak :D tak sabar rasanya nak tunggu pukul 2 ni.


disebabkan dah terlampau excited sangat. sampaikan dah tak tahu nak post apa hahaha. dekat kepala ni asyik dah terbayang-bayang time jumpa kawan-kawan nanti.

8 comments:

ema.razali said...

best nyee dpt jumpa memb masa darjah 6 ;D

Encik Mimpi said...

lawa gile gambar tu.igt kan tuan nye blog hehe

ツhʋƨиα ツ said...

wahhh ! so cemana renion ?
ekekek jgn lupe story okay ? ^^

Dieyna said...

yes, mmg best hihi :)

Dieyna said...

best gila lah :) insya-Allah akan di story nanti. tapi tunggu bila tuan blog ni tk malas lah HOHO.

Dieyna said...

ahaha, sgt lah tidak sopan apabila tuan blog ni beperlakuan begitu. ecehh :P

Keyboard said...

best nyew . .

Dieyna said...

yes, tersangat best :)