10 March 2010

good luck untuk mereka



Salam.


hoi hoi, esok 110310 kan? ada apa dengan 110310 eyh? HAHAA cukup cukup lah tu dina. banyak tanya pulak. act aku just nak mengucapkan good luck pada semua yang bakal mengambil result SPM esok. insya-Allah dengan izin Allah semoga result SPM yang bakal mereka ambil baik baik je :) berdoa lah banyak banyak kepada Allah. korang dah buat yang terbaik kan? esok sebelum nak melangkah keluar dari rumah tu baca lah apa apa doa yang boleh menenangkan hati dan keluar lah dengan kaki kanan dulu. insya-Allah, Allah akan tenangkan hati hati mereka yang bakal mengambil result esok :)


GOOD LUCK UNTUK KORANG !


aku nak ucapkan good luck especially kepada:
my dear afiq :) good luck eh sayang.
kak kina :) good luck yeah sis.
my precious brother. good luck kay.

nanti dah dapat result tu jangan lupa bagitahu eyh HOHO :O

8 comments:

kina said...

thanks dik! takut ohh. doakn yg trbaek k.

Dieyna said...

okay, insya-Allah :)

monica said...

all the best yee..:)

Dieyna said...

err, all the best untuk mereka :)
saya baru f4 hihi.

monica said...

hahahahaha..i mean all the best to ur dear..:P

Dieyna said...

ohh HAHAA, okay okay.
thank you :)

amalina sahaja said...

thanks dear :D

Dieyna said...

okay :)