26 February 2010

weh, kawan



haishh, kenapa aku tengok blog kawan kawan aku ramai cakap pasal persahabatan. tersebak pulak aku dibuatnya HUHU. tiba tiba terbit pulak rasa rindu dekat kawan kawan -,- bila boleh jumpa korang lagi kan. rindu dekat budak budak 6 dahlia masa sekolah rendah dulu. rindu dekat budak budak kelas 1 dedikasi and 3 dedikasi. semua dah bawak haluan masing masing kan? =( rindunya dekat korang.


hope sempat lah nak jumpa korang semua. nanti bila dah lepas SPM lagi susah nak jumpa. mesti masing masing dah ada hala tuju masing masing. weh, serious rindu gila dekat korang. terutama sekali aku rindu dekat wani saaban, nadua, azizah and ramai lagi lah. yang ni kawan kawan dekat sekolah menengah. kawan kawan sekolah rendah pulak aku rindu dekat hidayah, zakiyah hani, farhana and ramai lagi lah. terlalu ramai untuk aku listkan dekat sini. hope korang tak lupakan aku, aku sentiasa ingat dekat korang. setiap moments yang kita cipta bersama. aku takkan lupakan semua tu. MISS YOU MY FRIENDS!


ohh sebelum terlupa, dikesempatan yang ada ni aku nak mengucapkan salam Maulidur Rasul kepada semua umat Islam sempena memperingati junjungan Rasulullah S.A.W.

3 comments:

.model ouh model. said...

yeh! tahu tak ape weyh miss sgt2 hope dapat jumpe n kenal lagi semua ouh sobsob , btw kaw pun jgn lupe aku hoho

.model ouh model. said...

yeh ! tahu tak ape weyh miss gyle gyle kat kwn lame ouh hope dapat jumpe n yg penting msing2 kenal lg ouh , btw hope kaw tak lupe aku ouh sobsob hoho

Dieyna said...

yep, tahu tk apa.
aku tk lupakan kau pun kwn.
hope kau pun tk lupakan aku. HUHU