09 February 2010

thanks god =)

salam. hello.



lama aku tak update kan? ya lately ni agak busy sikit. so tak ada masa nak update. okay okay, act bukan ni yang aku nak cerita. hm act hari ini 09.02.2010 dengan secara rasminya aku telah mendapat seorang lagi adik baru :D happy sangat! my mum bersalin pukul 2.30 pagi kut kalau tak silap. syukur sangat dua dua selamat. alhamdulillah :) tapi my mum tak boleh balik lagi sebab my mum kena operate. so balik lambat sikit lah. hm nevermind. yang penting semua selamat. so lets have some photos. act tak banyak pun. dua je hikhik. tak sempat nak ambil banyak banyak sebab doktor tu dah ambil baby + batery phone dah low -,-

my new lil younger sister :)

12 comments:

M Monster c(: said...

cute nyaaa :D
girl pulak tu. heee :]
suka tgok baby girl. cute.

Dieyna said...

hehe, thanks :)

Dayah ツ said...

comel mcm kaka die .
haha

Dieyna said...

eishh, tk ada lah. dia lagi comel hehe :)

full of love,keyna said...

tahnia :D beshnye ade beby :D

Dieyna said...

hehe, thank you :)

PuteriAmiraa ❤ said...

comel macam kakak dia lahh :D

Dieyna said...

hehe, tk ada mananya lah :)

kina only said...

comelnye same like her sister! spe nme?

Dieyna said...

hehe, thanks sis.
nama dia Aishatulhusna :D

ツhʋƨиα ツ said...

hik mulamula ingat kembar ! sebab ada dua gambar. haha adoii husna sungguh sengal :P :P

btw ; siryes comel lorh ! wahh mesti best kan dapat baby. :D nak jugak nak jugak.

ehh Aishatulhusna ? fuyooo nama kita sama laa dik ! ngee terinspirasi darpada siapa nie ? :P

p/s ; nak Aishatulhusna nie jadi anak buah kite leh tak ? haha winkwink

Dieyna said...

wahh, panjang sungguh commentnya hehe.
jadi anak buah? tanya dgn mak dia lah. hikhik.
btw. thanks comment :)