22 February 2010

school + test

( credit: deviantart )

tadi pergi sekolah macam biasa lah kan. pukul 7 gerak dari rumah. then lepastu pergi rumah cik Imah. kemudian baru lah kitorang meneruskan perjalanan ke sekolah. act hari ni terlewat bangun hohoho. dalam pukul 6.30 macam tu lah. nasib baik bukan pukul 7. kalau pukul 7 dah sah sah aku tak nak pergi sekolah HAHAA. itu pun nasib aku tuttt * faham faham lah sendiri yeh HAHAA, tak sopan betul xP so sempat jugak lah nak bersiap siap.


time tengah jalan nak pergi sekolah tu tah kenapa aku rasa macam excited sikit. apa apa je dina ni. lepastu time tengah jalan tu tiba tiba terdengar annoucement dari sekolah. PEH! kuat jugak ehh speaker sekolah tu. dari jauh pun dah dengar. tu tak sampai sekolah lagi hehehe. okay okay, terdengar annoucement cikgu bagitahu yang assembly ditundakan sebab form 5 ada ujian. dah happy gila lah =D sebab malas nak dengar cikgu berleter hikhik.


hari ni tak tahu pulak ada test bahasa melayu. nasib baik kena buat karangan bergambar. dah lah aku tak baca buku lagi. tu pun tak sempat nak siapkan. serious susah ouh nak buat karangan tu -____- yang aku sempat buat sampai perenggan ketiga je. sedih betul lah -,- confirm markah sikit je HUHU. khamis ni ada test bm lagi. Insya-Allah nak buat betul betul nanti. esok pulak ada test english, nak kena baca poem. ramai kata subjektif. so tak ada essay kut. maybe esok jugak ada test sejarah. hadoyy, essay kut (==") malas betul nak hafal fakta fakta dalam buku teks tu HUHU.


doa doakan supaya aku dapat jawab test esok okay. thank you. ohh ye, act kitorang pergi sekolah ni bertiga. aku, adik aku and cik Imah hihi. nanti ada yang fikir aku pergi berdua je dengan cik Imah. padahal cik Imah tu bestfriend adik aku :) * bestfriend ek? petik je. act tak tahu HOHO.

2 comments:

s y i e r a said...

ADEK SIS wat alsn x nk gi skola coz test .
HAHA .

Dieyna said...

hahaa, mcm tu pulak.