21 February 2010

school is coming



yeah! seperti korang sedia maklum esok dah pun bermula sesi persekolahan. haihh, rasa macam sekejap je cuti. HUHUHU. tak puas kut duduk rumah hahaa. lebih lebih pulak cik Dieyna ni lah. haiyoo -,- homework masih dalam proses. nasib baik esok tak banyak subject. just subject bahasa melayu and landskap/katering. tu yang best tu bhaha. ada ada je dina ni lah. tak sabar pulak rasanya nak jumpa kawan kawan. confirm esok sakit telinga dengar macam macam cerita time cuti ni. hahaha agak kejam dapat kawan macam ni. hadoyy.


ehh esok maybe ada assembly kut. haishh malas lah nak dengar cikgu berleter dekat depan tu -___- kejam betul dapat anak murid macam ni hohoho. apa lah kau ni dina. semuanya kejam. memang kejam agaknya kau ni. dah dah, apa apa jelah yang aku merepek ni. act tak ada idea nak post ni. tapi apa kena tah tangan gatal sangat pergi tekan button new post :P:P:P okay lah, nak stop merepek. byebyeeee ~ * korang layan jelah repekan cik Dieyna ni yeh. karang dia merajuk pulak HAHAA. eiiiuw gedik betul nak merajuk merajuk ni.


haihh nampaknya malam ni kena berhempas pulas menyiapkan homework. wahai homework, malam ni kita berdating yeh, tunggu i tau hihi. * gedik gila kan. geli aku xD

4 comments:

Dayah ツ said...

akak dah sedia nak g skolah ?

Dieyna said...

50% sedia kut ahahaa.

fatihahORY (: said...

sesi pagi hari nie tiada perhimpunan kak ! haha,
anyway , hari nie ujian agama .. huhu , ta bace buku , habis lerr

Dieyna said...

ahaa, tahu tk apa.
haaa. ayokk. hihi
akak pulak ada test bm. buat essay huhu -,-