24 February 2010

penat -,-



hey, hari ni penat yang amat lah -_____- tadi balik sekolah dalam pukul 2.15 sebab ada kelas perdagangan. lepas habis kelas pergi bank kejap. nak keluarkan duit. lepas keluarkan duit pergi farmasi pulak untuk beli pati ikan haruan. after pergi farmasi pergi pasaraya kejap sebab nak beli limau sunkist and sarung tangan untuk baby. heishh, banyak betul persinggahan kan? tu yang penat tu -,-


patutnya harini ada test untuk perdagangan. tapi tak jadi buat sebab ramai yang tak setuju nak buat hari ni. so test perdagangan ditangguhkan esok. malam ni kena baca buku lah nampaknya. tadi exam math. hm, no comment kut pasal math ni. tak tahu lah berapa markah yang akan aku dapat nanti. esok pulak ada test science and bahasa melayu. cuak kut nak jawab test science. dah lah tak faham satu apa yang cikgu tu ajar. serious, bukan aku sorang je tak faham. majoriti satu kelas kut HUHU. cikgu yang ajar tu pulak cikgu practical. pening je kepala dibuatnya. sampai bulan 5 pulak tu. habisss ==" melingkup science aku.


btw, wish me luck ya tomorrow! post yang simple je. no idea LOL nak update (-_-")

2 comments:

fatihahORY (: said...

hoho , siape yang ajar akk science ?
kitorang dulu puan nur azreen , faham je die ajar . then tukar jadual dapat cikgu suakma .. kenal cikgu tu ?

Dieyna said...

ohh, tk kenal lah dik. akak puan nurul ain yg ajar.