23 February 2010

Thank you


dah tukar semula ke background putih. sebabnya cik Liyana kata yang blog aku ni tak sesuai guna colour hitam :) colour putih pun okay apa kan? suci gitu HOHO * tak habis habis puji blog sendiri ;P


tadi dekat sekolah macam biasa jelah kan. tak ada apa yang special pun. so tadi ada test sejarah dan english. test english alhamdulillah okay je. sejarah? hm, no comment. act senang je soalannya. tapi disebabkan aku tak baca buku jadinya susah lah -,- hari ni jugak ada test agama. serious memang tak tahu hari ni ada test agama. so tak sempat lah nak baca buku HUHU.


aku main main petik je jawab agama tadi. nasib lah ada soalan yang aku ingat jawapannya. hope markah okay okay jelah. esok pulak maybe ada test math. ohh my, serious cuak ouh. dah lah tak minat math -______- macam mana lah bentuk soalannya nanti. hope yang senang senang jelah * haishh, dina ni nak yang senang senang je. yang susah tak nak. tak mencabar lah macam tu. CEHH! tak boleh belah je ayat. karang kalau susah tak dapat pulak nak menjawabnya -,-


doa doakan supaya aku dapat jawab test mathematic esok yeh. btw, thanks a lot to Dee sebab buat tutorial yang I request hari tu. dah jadi dah :) thanks again yeah! ehh, esok maybe ada amali solat. nak buat solat taubat kalau tak silap. haihh rugi betul sebab tak dapat join buat solat tu nanti HUHU (T_T) * faham faham lah sendiri ye.

2 comments:

dee sygg said...

hehe :D
ur welcomee dieyna :)

Dieyna said...

hehe, you are welcome :)