19 February 2010

KAH KAH KAH xD

pehh! menyirap kut baca ayat ayat tu. hahaha! agak agak bajet gitu. bak kata adik aku bajet bagus, bajet hot, bajet suci dan mulia, bajet baik, bajet hebat sangat lah dan segala bajet lah. yeah ada jugak orang macam tu zaman sekarang ni yeh. haihh, sabar jelah oi. dugaan dunia. apa boleh buat. nak tak nak kena hadapi jugakkan ^_~



tah berapa banyak bajet daa dalam entry ni muahaha. patutnya letak title entry ni BAJET xD memang sesuai sangat lah. what the he**. haa kan dah terkeluar dah ayat tu bhaha.

5 comments:

Anonymous said...

mcm sial perangai !
an an an ?

ema.razali said...

hahha . mmg ade !

Dieyna said...

hahaa.

Iffah Illina said...

Haha
Bajet tu memang banyak

Bajet segala bajet :P

Dieyna said...

HAHAA, okay okay xD