16 January 2010

miss the sims 3 -,-

Salam . Hello [peace]



serious miss gila nak main the sims 3. ayah aku dah format comp ni. so semua benda yang ada dekat comp ni dulu dah hilang. termasuk lah the sims 3. huahhh, rindu nak main sims 3 lah. dulu masa the sims 3 still ada dekat comp ni aku memang dah jarang main. sebab time tu dah boring asyik main game tu je. sekarang bila game tu dah tk ada rindu pulak haihhh. ayah, install lah game tu balik. along nak main, sob sob T_T . the sims 3 i miss you so much lah. please come back * huahhh merepek je.

2 comments:

suĐĆaya said...

I miss my sims too :D
And background cantek

Dieyna said...

ohh hehe okay :)
terima kasih.