10 January 2010

=.="

Salam . Hello .



okay, blog telah bertukar wajah . tah kenapa tiba tiba rasa nak buat dua column pulak . ehh aku tk copy siapa siapa okay . kalau ada yang tersama tu sorry lah eh . kebetulan pulak tersama dengan awak, awak atau awak punya . haha senang cerita siapa siapa jelah kalau ada yang tersama . tk ada niat nak copy pun . so ni jelah kut nak bagitahu . sengal je =P huahhh .

4 comments:

----->=_=hOt ChOcOlAte! said...

ellow sis.
sory diena terikot akak amek gmbr kat iStockphoto. Hee~
aka,ley ajar tak cm ne nak ltak bende2 jatuh tue?

Aisya J said...

Pretty new blog look! :DD

Dieyna said...

hello diena :)
ohh it's okay . lagipun bukan sis sorang je yg amek gambar kat istockphoto hehe .
yg tu nanti sis bagi tutorial kay .

Dieyna said...

ohh, thanks a lot :)