11 January 2010

bla bla bla

Salam . Hello .



serious memang tk ada kerja asyik tukar template blog ni je HAHAA . sebelum ni buat dua column lepastu tukar balik macam yang lama punya . haiyo -,- tk faham betul dina ni lah . aku pun tk tahu lah kenapa aku asyik tukar je . boring kut asyik tengok benda yang sama je * eleh padahal baru je tukar . kejap gila dah rasa bosan haihh . tk kisah lah kan . blog aku, aku punya pasal lah . tk payah nak busybody pulak * kejam gila ayat muahaha xD



asyik tukar template blog je . homework bukan nak dibuatnya . ish ish ish ( geleng geleng kepala )

6 comments:

----->=_=hOt ChOcOlAte! said...

okie okie...;D

Dieyna said...

:)

----->=_=hOt ChOcOlAte! said...

lagi satu sis!
nak tnye...cm ne nak wat lagu tue tros jerk dimainkan...??

Dieyna said...

masa nak buat player tu kan dia ada box untuk buat autoplay .
tick je kat box tu :)

----->=_=hOt ChOcOlAte! said...

okie2...thank u kak..

Dieyna said...

ohh, okay . you are most welcome :)