26 January 2010

Argh! Tak suka -.-

Salam. Hello.



Aduyai, macam mana aku nak buat essay english ni. Serious tak ada idea sekarang ni. Macam mana lah kawan kawan aku yang dah siap tu boleh buat. 6 paragraph pulak tu. Gila hebat diorang. Idea please come to me lah. I need you now -_________________- Macam mana lah aku nak mengarang essay sebanyak 350 words? Boleh ke aku buat semua tu. Confirm grammar and sentence aku tunggang terbalik. Haiyo -,- Esok dah nak kena hantar, duhh!!

4 comments:

Atheera said...

350? theera 180 pun dah macam nak pecah kepala. sabo sabo =P

Dieyna said...

haha, tahu tk apa.
tapi nasib baik lah akak dapat buat :)

jaja said...

hee aku 6 perenggan !! tp hancur kut , huhu =P

Dieyna said...

okay lah tu, asal buat. hikhik :)